Husqvarna breidt zijn Aspire-assortiment uit met een multifunctionele heggenschaar 

De nieuwe Husqvarna Aspire™ heggenschaar is het perfecte gereedschap voor het nauwkeurig trimmen en vormgeven van heggen en struiken. Het biedt een gereedschapsvrije omschakeling tussen de grastrimmer- en heggenschaarhulpstukken en wordt gebruikt als handgereedschap of met een telescopische steel voor een langere reikwijdte. Net als de andere producten in het Aspire™-assortiment is de heggenschaar eenvoudig te gebruiken, op te vouwen en op te bergen, zonder in te boeten aan vermogen en prestaties. Alle Husqvarna Aspire™-producten zijn compatibel met het Power for All Alliance-accusysteem, zodat dezelfde accu gebruikt kan worden voor diverse merken en producten.  

Multifunctionele accu-aangedreven trimmer  

De Husqvarna Aspireheggenschaar is uitgerust met een krachtige motor en heeft een superieure snijsnelheid. Het lage gewicht en het compacte ontwerp zorgen voor een uitstekende wendbaarheid. De heggenschaar kan worden uitgebreid met een telescopische steel om de reikwijdte te vergroten en een ergonomische werkpositie te garanderen. Het verlengstuk is compatibel voor zowel het snoeien van heggen als het maaien van gras. 

"We hebben twee gewone tuingereedschappen omgetoverd tot één uiterst handig product met veel slimme functies. Hoewel de Husqvarna Aspire-producten een volledig nieuwe look hebben, zijn ze gebaseerd op Husqvarna's jarenlange ervaring en knowhow op het gebied van tuingereedschap", aldus Bart Van Hal, Marketing Manager Husqvarna Division Benelux. 

Oranje touchpoints en Power for All-accu 

Het strakke zwarte ontwerp wordt aangevuld met oranje details om de gebruikers naar interactiepunten te leiden. Dankzij de slimme digitale gebruikersinterface kan de gebruiker de motor met slechts één druk op de knop in- en uitschakelen en de accustatus raadplegen. Het product wordt automatisch uitgeschakeld als het 180 seconden niet wordt gebruikt. Zo gaat de accu langer mee. ​ 

Het Husqvarna Aspire-assortiment is compatibel met het Power for All Alliance 18V-accusysteem, wat resulteert in optimale flexibiliteit omdat je zo eenzelfde accu kunt gebruiken voor verschillende machines en merken. Om de benodigde opbergruimte zoveel mogelijk te beperken, is de heggenschaar zo ontworpen dat hij past in de Husqvarna Aspireopbergoplossing. Bovendien wordt hij geleverd met een haak op maat voor een handige wandopbergrail. ​ 

Over de Husqvarna Aspire™ heggenschaar 

 • Compatibel met het Power for All Alliance-accusysteem ​ ​ 
 • Multi-brand accusysteem 
 • Snijsnelheid 2.800 knipbewegingen/min 
 • Gereedschapsvrij wisselen van hulpstukken 
 • Slimme en digitale gebruikersinterface 
 • Compatibel met verlengstuk 
 • Versies: S20-P4A (met verlengstuk) & SE20-P4A (zonder verlengstuk) 

Richtprijzen  

 • Aspire heggenschaar S20-P4A zonder accu en lader: € 139 
 • Aspire heggenschaar S20-P4A incl. 2A lader en 2Ah accu: € 189
 • Aspire heggenschaar SE20-P4A zonder accu en lader: € 199
 • Aspire heggenschaar SE20-P4A incl. 2A lader en 2Ah accu: € 249
Dorien Debbaut

Dorien Debbaut

Press officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Husqvarna

 

Over Husqvarna

Husqvarna, een merk binnen de Husqvarna Group, is marktleider in innovatieve en hoogwaardige producten en diensten voor het vormgeven van groene ruimten in parken, bossen en tuinen. Sinds 1689 heeft het in Zweden geboren Husqvarna een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en is het een pionier op het gebied van robotmaaiers en kettingzagen. Vandaag de dag bestaat het productportfolio uit de volgende generatie robotmaaiers, riders, kettingzagen en trimmers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Duurzame waardecreatie, productinnovatie en digitalisering blijven belangrijk voor de komende jaren. De producten van Husqvarna worden verkocht in meer dan 100 landen. De Husqvarna Group, waartoe ook Gardena en Husqvarna Construction behoren, heeft wereldwijd 13.800 werknemers en de netto-omzet in 2023 bedroeg SEK 53,3 miljard.  

 

Over de Husqvarna Group

Husqvarna Group werd opgericht in 1689 en is vandaag de dag een wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve producten en oplossingen voor bos-, park- en tuinbeheer.

Het assortiment omvat robotmaaiers, kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en tuinirrigatie. De Husqvarna Group is ook toonaangevend op het gebied van snij- en oppervlaktebehandelingsapparatuur voor de bouw- en steenindustrie. De producten en oplossingen van de Husqvarna Group worden voornamelijk verkocht onder de wereldwijde merken Husqvarna en Gardena via dealers en detailhandelaren aan consumenten en professionele gebruikers in meer dan 100 landen. De omzet in 2023 bedroeg SEK 53,3 miljard en de Husqvarna Group heeft ongeveer 13.800 werknemers in 40 landen.

 

Neem contact op met

Leuvensesteenweg 542 Planet II E bus 5 1930 Zaventem

+32 (0) 27209212

www.husqvarna.com