Goud voor een zilveren jubileum

Goud voor een zilveren jubileum

Husqvarna trakteert

De Husqvarna Automower® mag 25 kaarsjes uitblazen. En dat mag volgens het Zweedse merk, dat aan de basis stond van de populariteit van robotmaaiers, best gevierd worden. 
Al sinds 1995 is Husqvarna Automower® wereldwijd de toonaangevende robotmaaier voor zowel openbare als privégazons, en staat hij bekend om zijn stille, betrouwbare aanpak van complexe grasvelden. 

Husqvarna 315X Limited Edition

Ter ere van deze verjaardag, lanceert Husqvarna een limited edition van de populaire Automower 315X. Het premium model maait gecompliceerde gazons tot 1600 m², is geschikt voor nauwe doorgangen en kan hellingen tot 40% de baas. Als lid van het X-line assortiment, beschikt de robotmaaier over Automower® Connect met GPS-diefstal-tracking, GPS-gestuurde navigatie en een X-line design met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wielkappen.

De exclusieve Automower 315X Limited Edition is online verkrijgbaar. De consument wordt getrakteerd op een exclusieve gouden kleur, extra mesjes, een Automower beschermhuis en een gratis Google Home.
Perfecte maaiprestaties worden gecombineerd met een modern en vooruitstrevend design. Hierdoor vindt hij moeiteloos in elke tuin zijn plaatsje.

De Automower 315X is beschikbaar vanaf € 2.399
De Automower 315X Limited Edition is beschikbaar vanaf € 2.599

Ter info: Mocht u verdere interesse hebben in een interview met of enkele aanvullende quotes van een Husqvarna-verdeler, aarzel niet contact op te nemen. Ik help u graag verder.

Over Husqvarna

Husqvarna is een merk van de Husqvarna Group. Al sinds 1689 vervaardigt Husqvarna hoogwaardige producten en introduceert het baanbrekende innovaties, zoals de trillingvrije en automatische kettingrem op kettingzagen en de robotmaaier. Vandaag biedt Husqvarna een ruim assortiment performante machines voor gebruik in parken, bossen en tuinen en staat het voor technologisch leiderschap in zijn kernsegmenten: kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en robotmaaiers. De Husqvarna-producten worden verkocht in meer dan 100 landen, voornamelijk via servicedealers.  

Over de Husqvarna Group

De Husqvarna Group is een wereldwijde marktleider voor buitenmachines en innovatieve oplossingen voor bos-, park- en tuinonderhoud. Het gamma omvat onder meer kettingzagen, trimmers, robotgrasmaaiers en zitmaaiers. De groep is ook de Europese leider in tuinbevloeiingsproducten en een wereldleider op het vlak van snij- en diamantwerktuigen voor de bouw- en steensector. De producten en oplossingen van Husqvarna Group worden aan consumenten en professionals verkocht onder merknamen zoals Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah en Diamant Boart via dealers en retailers in meer dan 100 landen. De netto-omzet bedroeg in 2018 41 miljard Zweedse kroon en de groep telt zo’n 13.000 werknemers in 40 landen.

Husqvarna
Leuvensesteenweg 542
Planet II E bus 5
1930 Zaventem