Persuitnodiging – Husqvarna @Demo Forest

Husqvarna stelt haar nieuwigheden voor op 2 augustus in Libramont

Op 2 augustus organiseert Husqvarna een persevent tijdens Demo Forest 2022. Het bedrijf stelt er naast de nieuwste generatie van professionele benzine kettingzagen ook haar hybride zitmaaier voor. En goed nieuws voor de boomverzorgers: dankzij het partnership met Teufelberger wordt ook kwaliteitsvol klimmateriaal gepresenteerd.

Drie producten in de kijker ​

Professionele benzine kettingzaag 592 XP & 585

Met trots stelt Husqvarna haar nieuwste generatie professionele kettingzagen voor. Bij de ontwikkeling heeft het bedrijf nauw samengewerkt met professionals in bosbouw en met boomverzorgers opdat de producten voldoen aan alle vereisten.

De Husqvarna 592 XP en 585 zijn krachtige en efficiënte machines met een wendbaarheid die zelden wordt aangetroffen bij kettingzagen van dit formaat. Ook op vlak van connectiviteit zetten ze een stap vooruit. Beide zijn ontworpen om de moeilijkste werkzaamheden in het bos uit te voeren en bomen in stedelijke gebieden te onderhouden. Bovendien bieden ze de gebruiker maximale productiviteit en comfort.

Meer info:

Husqvarna press release 592 XP & 585.pdf

PDF - 212 Kb

Teufelberger klimmateraal

Naast kwaliteitsvolle machines hebben boomverzorgers ook behoefte aan materialen die comfortabel, efficiënt en veilig zijn. Om hier een antwoord op te bieden, slaat Husqvarna de handen in elkaar met Teufelberger, expert in klimuitrusting. Dankzij dit nieuwe partnership biedt Husqvarna een breed scala aan high-quality oplossingen voor boomverzorgers.

Meer info:

Husqvarna Partnership Teufelberger.pdf

PDF - 141 Kb

Hybride P535 HX zitmaaier

Ook de professional in tuinbouw komt op de stand van Husqvarna aan zijn trekken. Hij maakt er kennis met de Husqvarna P535 HX, grote hybride zitmaaier voor professioneel gebruik, die zowel rijdt op een biobrandstof als elektriciteit. Op piekmomenten staat de elektromotor de dieselmotor bij en bereiken ze samen 35pk om het terrein te maaien. De P535 HX beschikt bovendien ook over een groter maaidek van maar liefst 180cm.

Husqvarna heeft de ambitie om de uitstoot van haar machines tot een minimum te beperken of te compenseren door zoveel mogelijk tuinmachines elektrisch op een accu te laten werken. De P535 HX is een mooi voorbeeld van hoe Husqvarna continu innoveert om tuinonderhoud zuiniger en groener te maken.

Bekijk hier een video.

Wilt u deze machines aan het werk zien en testen? Dan bent u van harte welkom op het persevent van Husqvarna op Demo Forest 2022. Graag uw aanwezigheid bevestigen tegen ten laatste donderdag 28 juli door te mailen naar [email protected]. ​

Op het programma:

  • 16u00: Rondleiding op stand en productvoorstelling
  • 16u30: Demo en product tests ​
  • 17u00: Q&A en netwerking met drankje ​

Praktische info:

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Husqvarna

Over Husqvarna

Husqvarna, een merk binnen de Husqvarna Group, is marktleider in innovatieve en hoogwaardige producten en diensten voor het vormgeven van groene ruimten in parken, bossen en tuinen. Sinds 1689 heeft het in Zweden geboren Husqvarna een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en is het een pionier op het gebied van robotmaaiers en kettingzagen. Vandaag de dag bestaat het productportfolio uit de volgende generatie robotmaaiers, riders, kettingzagen en trimmers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Duurzame waarde creatie, productinnovatie en digitalisering blijven belangrijk voor de komende jaren. De producten van Husqvarna worden verkocht in meer dan 100 landen. De Husqvarna Group, waartoe ook Gardena en Husqvarna Construction behoren, heeft wereldwijd 14.400 werknemers en de netto-omzet bedroeg in 2022 SEK 54 miljard.  

Over de Husqvarna Group

Husqvarna Group werd opgericht in 1689 en is vandaag de dag een wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve producten en oplossingen voor bos-, park- en tuinbeheer.

Het assortiment omvat robotmaaiers, kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en tuinirrigatie. De Husqvarna Group is ook toonaangevend op het gebied van snij- en oppervlaktebehandelingsapparatuur voor de bouw- en steenindustrie. De producten en oplossingen van de Husqvarna Group worden voornamelijk verkocht onder de wereldwijde merken Husqvarna en Gardena via dealers en detailhandelaren aan consumenten en professionele gebruikers in meer dan 100 landen. De omzet in 2022 bedroeg SEK 54miljard en de Husqvarna Group heeft ongeveer 14.400 werknemers in 40 landen.


Contact

Leuvensesteenweg 542 Planet II E bus 5 1930 Zaventem

+32 (0) 27209212

www.husqvarna.com