Save the date: Digital Living City 2020

Save the date: Digital Living City 2020

Husqvarna organiseert Digital Living City 2020

Living City, de internationale conferentie georganiseerd door Husqvarna over duurzame groenvoorziening in de toekomst, gaat dit jaar digitaal. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen professionals en wetenschappers samen om kennis te delen en ideeën te presenteren over de toekomst van duurzaam (stedelijk) groenonderhoud en boomverzorging.
Het Zweedse merk streeft er immers naar het verschil te maken voor zowel zij die werkzaam zijn in de professionele landschapsarchitectuur en boomverzorging, als voor zij die genieten van groene buitenruimtes.

Internationale experts aan het woord

Husqvarna nodigt u daartoe graag uit op 1 december om tijdens hun digitaal event, Digital Living City 2020, internationale experts en opinieleiders op het gebied van duurzame landschapsarchitectuur en boomverzorging te ontmoeten.
Gastsprekers Winy Maas (bekroond Nederlands architect en mede-oprichter van architectenbureau MVRDV) en Dan Mabe (oprichter en CEO van Americam Green Zone Alliance) delen hun unieke inzichten over stedelijk groen.

Husqvarna innovaties

Tijdens het event neemt u tevens deel aan de onthulling van aankomende Husqvarna-innovaties en baanbrekende technologieën.
Husqvarna geeft een preview van de toekomst van het professioneel en grootschalig geautomatiseerd maaien.

Hugsi, de Husqvarna Urban Green Space Index

Daarenboven wordt de nieuwe HUGSI (Husqvarna Urban Green Space Index) bekendgemaakt. Deze index is een AI-satellietoplossing die de groenheid van steden over de hele wereld kwantificeert door de groene ruimten van bovenaf te bekijken. Het doel is om de groei veilig te stellen en te verbeteren, alsook de groene ruimten in stedelijke gebieden te onderhouden.
Ook benieuwd of Brussel dit jaar opnieuw uitgeroepen wordt tot laureaat in de categorie "Best health of urban vegetation"?

Afsluitend wordt een paneldiscussie gehouden waar alle sprekers beschikbaar zijn voor vragen.

Praktische info

Wanneer: dinsdag 1 december 2020 van 16u tot 17u15

Hoe: Registreren via https://husqvarna-living-city-2020.confetti.events/

 

Over Husqvarna

Husqvarna is een merk van de Husqvarna Group. Al sinds 1689 vervaardigt Husqvarna hoogwaardige producten en introduceert het baanbrekende innovaties, zoals de trillingvrije en automatische kettingrem op kettingzagen en de robotmaaier. Vandaag biedt Husqvarna een ruim assortiment performante machines voor gebruik in parken, bossen en tuinen en staat het voor technologisch leiderschap in zijn kernsegmenten: kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en robotmaaiers. De Husqvarna-producten worden verkocht in meer dan 100 landen, voornamelijk via servicedealers.  

Over de Husqvarna Group

De Husqvarna Group is een wereldwijde marktleider voor buitenmachines en innovatieve oplossingen voor bos-, park- en tuinonderhoud. Het gamma omvat onder meer kettingzagen, trimmers, robotgrasmaaiers en zitmaaiers. De groep is ook de Europese leider in tuinbevloeiingsproducten en een wereldleider op het vlak van snij- en diamantwerktuigen voor de bouw- en steensector. De producten en oplossingen van Husqvarna Group worden aan consumenten en professionals verkocht onder merknamen zoals Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah en Diamant Boart via dealers en retailers in meer dan 100 landen. De netto-omzet bedroeg in 2018 41 miljard Zweedse kroon en de groep telt zo’n 13.000 werknemers in 40 landen.

Husqvarna
Leuvensesteenweg 542
Planet II E bus 5
1930 Zaventem