TIME’s Best Inventions of 2022: Husqvarna Automower 415X opgenomen als speciale vermelding

Banner Automower 415X.png

Jaarlijks zet het wereldbekende TIME Magazine in samenwerking met hun redacteurs en correspondenten over de hele wereld tal van baanbrekende uitvindingen in de kijker. Innovaties die het leven eenvoudiger en aangenamer maken, gaande van een smart speaker voor kinderen tot een drone die aan huis levert, worden opgenomen in een lijst. Naast die innovatieve producten neemt TIME vijftig uitvindingen op als speciale vermelding... en in dat rijtje stond Husqvarna met de Husqvarna Automower 415X. 

Enthousiast over Husqvarna Automower 415X 

De TIME-redacteurs waren vol lof over de Husqvarna Automower 415X. Ze beschreven de robotmaaier als volgt: “De Husqvarna Automower 415X kan gazons tot 16.000 m² maaien en deinst niet terug voor hellingen en smalle doorgangen. ​ De robot heeft GPS-ondersteunende navigatie die bestuurd wordt via een app en met de stem geactiveerd kan worden. De maaier voorspelt zelfs de weersomstandigheden om de perfecte maaitijd te kiezen.” 

“Dit is een prijs die niet alleen een kwalitatief product belicht, maar ook de inzet, pioniersgeest en het harde werk van de mensen die betrokken zijn bij het maken van dit product. Zo'n succes. Complimenten aan het hele team, deze prijs gaat naar jullie allemaal!", glundert Eric Norling, Director Product Management Robotics, Husqvarna Forest & Garden. 

 

Praktische informatie

De dealers van Husqvarna hebben opnieuw robotmaaiers op voorraad, ook de Husqvarna Automower 415X is terug beschikbaar. Link naar de Husqvarna Automower 415X: https://www.husqvarna.com/be-nl/robotic-lawn-mowers/automower-415x/ 

Link naar de speciale vermelding: https://time.com/collection/best-inventions-2022/6230428/husqvarna-automower-415x/ 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Husqvarna

Husqvarna, een merk van de Husqvarna Group, is marktleider op vlak van innovatieve en hoogwaardige producten en diensten voor bos-, park- en tuinonderhoud. In 1689 werd het bedrijf opgericht in Zweden. Husqvarna focust sindsdien sterk op onderzoek en ontwikkeling en is pionier op het gebied van robotmaaiers en kettingzagen. Vandaag de dag bestaat het productportfolio uit de volgende generatie van robotmaaiers, zitmaaiers, kettingzagen en trimmers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Duurzame waardecreatie, productinnovatie en digitalisering blijven belangrijk in de toekomst. De producten van Husqvarna worden verkocht in meer dan 100 landen. De Husqvarna Group, waartoe ook Gardena en Husqvarna Construction behoren, heeft wereldwijd 13.900 werknemers en de netto-omzet bedroeg in 2021 47 miljard Zweedse kroon

Over de Husqvarna Group

Husqvarna Group, opgericht in 1689, is een wereldwijde marktleider van innovatieve producten en oplossingen voor bos-, park- en tuinonderhoud. Het gamma omvat robotmaaiers, kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en tuinirrigatie. Husqvarna Group is leider op het gebied van snij- en oppervlaktebehandelingsapparatuur voor de bouw- en steensector. De producten en oplossingen van Husqvarna Group worden voornamelijk verkocht aan consumenten en professionals onder de wereldwijde merken Husqvarna en Gardena via dealers en detailhandelaren in meer dan 100 landen. De omzet in 2021 bedroeg 47 miljard Zweedse kroon en de groep telt zo’n 13.900 werknemers in 40 landen.   

Contact

Leuvensesteenweg 542 Planet II E bus 5 1930 Zaventem

+32 (0) 27209212

www.husqvarna.com