TIME’s Best Inventions of 2022: Husqvarna Automower 415X opgenomen als speciale vermelding

Jaarlijks zet het wereldbekende TIME Magazine in samenwerking met hun redacteurs en correspondenten over de hele wereld tal van baanbrekende uitvindingen in de kijker. Innovaties die het leven eenvoudiger en aangenamer maken, gaande van een smart speaker voor kinderen tot een drone die aan huis levert, worden opgenomen in een lijst. Naast die innovatieve producten neemt TIME vijftig uitvindingen op als speciale vermelding... en in dat rijtje stond Husqvarna met de Husqvarna Automower 415X. 

Enthousiast over Husqvarna Automower 415X 

De TIME-redacteurs waren vol lof over de Husqvarna Automower 415X. Ze beschreven de robotmaaier als volgt: “De Husqvarna Automower 415X kan gazons tot 16.000 m² maaien en deinst niet terug voor hellingen en smalle doorgangen. ​ De robot heeft GPS-ondersteunende navigatie die bestuurd wordt via een app en met de stem geactiveerd kan worden. De maaier voorspelt zelfs de weersomstandigheden om de perfecte maaitijd te kiezen.” 

“Dit is een prijs die niet alleen een kwalitatief product belicht, maar ook de inzet, pioniersgeest en het harde werk van de mensen die betrokken zijn bij het maken van dit product. Zo'n succes. Complimenten aan het hele team, deze prijs gaat naar jullie allemaal!", glundert Eric Norling, Director Product Management Robotics, Husqvarna Forest & Garden. 

 

Praktische informatie

De dealers van Husqvarna hebben opnieuw robotmaaiers op voorraad, ook de Husqvarna Automower 415X is terug beschikbaar. Link naar de Husqvarna Automower 415X: https://www.husqvarna.com/be-nl/robotic-lawn-mowers/automower-415x/ 

Link naar de speciale vermelding: https://time.com/collection/best-inventions-2022/6230428/husqvarna-automower-415x/ 

Kirsten Van Pee

Team Manager, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Husqvarna

 

Over Husqvarna

Husqvarna, een merk binnen de Husqvarna Group, is marktleider in innovatieve en hoogwaardige producten en diensten voor het vormgeven van groene ruimten in parken, bossen en tuinen. Sinds 1689 heeft het in Zweden geboren Husqvarna een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en is het een pionier op het gebied van robotmaaiers en kettingzagen. Vandaag de dag bestaat het productportfolio uit de volgende generatie robotmaaiers, riders, kettingzagen en trimmers voor zowel professioneel als particulier gebruik. Duurzame waardecreatie, productinnovatie en digitalisering blijven belangrijk voor de komende jaren. De producten van Husqvarna worden verkocht in meer dan 100 landen. De Husqvarna Group, waartoe ook Gardena en Husqvarna Construction behoren, heeft wereldwijd 13.800 werknemers en de netto-omzet in 2023 bedroeg SEK 53,3 miljard.  

 

Over de Husqvarna Group

Husqvarna Group werd opgericht in 1689 en is vandaag de dag een wereldwijd toonaangevende fabrikant van innovatieve producten en oplossingen voor bos-, park- en tuinbeheer.

Het assortiment omvat robotmaaiers, kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en tuinirrigatie. De Husqvarna Group is ook toonaangevend op het gebied van snij- en oppervlaktebehandelingsapparatuur voor de bouw- en steenindustrie. De producten en oplossingen van de Husqvarna Group worden voornamelijk verkocht onder de wereldwijde merken Husqvarna en Gardena via dealers en detailhandelaren aan consumenten en professionele gebruikers in meer dan 100 landen. De omzet in 2023 bedroeg SEK 53,3 miljard en de Husqvarna Group heeft ongeveer 13.800 werknemers in 40 landen.

 

Neem contact op met

Leuvensesteenweg 542 Planet II E bus 5 1930 Zaventem

+32 (0) 27209212

www.husqvarna.com